Elementtisaumausta Helsingissä ja Tampereella sekä muualla Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella

Ota yhteyttä

JMPRO Palokatko ja Saumaus Oy tekee elementtisaumausta Helsingissä ja Tampereella sekä muualla Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla, Hämeenlinnaa ja Jyväskylää unohtamatta. Sopimuksen mukaan palvelemme myös muualla Suomessa.

 

Teemme elementtisaumasta niin sisälle kuin uloskin. Tutustu tällä sivulla elementtisaumauksen palveluihimme ja ota meihin yhteyttä! Paloturvallisuuteen erikoistunut yrityksemme tekee myös palokatkojen suunnittelua ja toteutusta. Meiltä saat palokatkoasennukset ja palokatkotarkastukset hyvään hintaan.

Pidä elementtisaumoista hyvää huolta

Taidolla tehty elementtisaumaus pitää huolen siitä, ettei kosteus pääse elementtirakenteisiin eikä lämpöeristeisiin. Jos seinässä näkyy kupruja, syynä voi olla saumauksen pettäminen.

 

Elementtisaumoista tulee pitää hyvää huolta, sillä ajan kuluessa ne alkavat kovettua ja halkeilla. Halkeileva sauma päästää helposti kosteuden/veden sisään.

 

Tarkastuta siis elementtisaumat säännöllisesti, mielellään 10–15 vuoden välein. Uusintasaumaus on helpompi ja edullisempi tehdä kuin kosteusvaurion korjaustyöt.

Kysy lisää

Kattaviin palveluihimme kuuluvat:

2

  • julkisivusaumaukset

  • sisätilojen saumaukset

  • silikonisaumaukset

  • ovi- ja ikkunasaumaukset

  • palosaumaukset

  • saneerauskohteiden saumaukset

  • akryylisaumaukset

  • muut elastiset saumaukset

  • uretaanisaumaukset

  • viimeistelykittaukset.

Mikäli haluat lisätietoja yksittäisistä saumauksista ja niiden sopivuudesta kohteeseesi, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Palvelemme sinua mielellämme!

Yhteystietoihin

Silikonisaumaus

Silikonisaumojen uusiminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Vaihtoväli on käytöstä riippuen 3–5 vuotta.

 

Silikonin tehtävä on joustaa rakenteiden liikuntasaumassa, ettei vesi pääse hiljalleen laatoituksen ja vesieristeen väliin. Poistamme saumat niihin tarkoitetuilla työkaluilla vahingoittamatta vesieristystä, laattasaumaa tai laattaa. Käytämme pelkästään markkinoiden parhaita ja pitkäikäisimpiä massoja.

Teemme myös uudiskohteiden silikonisaumaukset.

Pyydä tarjous

Meiltä voit tilata myös rakennuspalveluja

Yrityksemme tarjoaa myös rakennuspalveluita Tampereen ja Hämeenlinnan seudulla. Teemme niin kestävät alakatot kuin väliseinätkin laadukkaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme uudisrakentamista ja toimimme aliurakoitsijana yrityksille.

 

Palvelumme on aina joustavaa ja kokonaisvaltaista. Huolehdimme tarvittaessa kaikesta, aina suunnittelusta toteutukseen.

Yhteistyö kanssamme on saumatonta. Kommunikoimme selkeästi ja pidämme sinut ajan tasalla urakan etenemisestä.

Lue lisää