Palokatkon suunnittelu ja toteutus – palvelemme Helsingissä ja Tampereella sekä muualla Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella

Ota yhteyttä

Paloturvallisuuteen erikoistunut yrityksemme JMPRO Palokatko ja Saumaus Oy suunnittelee ja toteuttaa palokatkot. Palvelemme kattavasti Helsingissä ja Tampereella, muualla Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla sekä Jyväskylän ja Hämeenlinnan seudulla. Tarvittaessa saat meidät töihin myös muualle Suomeen.

 

Kerromme mielellämme lisää laadukkaista palveluistamme! Palvelumme on aina asiakasystävällistä ja joustavaa. Teemme parhaamme, jotta asiakkaamme ovat täysin tyytyväisiä työmme lopputulokseen.

Asianmukaiset palokatkot ovat tärkeä osa paloturvallisuutta

Ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu palokatko on edellytys rakennuksen paloturvallisuudelle. Palokatko täytyy siis ottaa huomioon jo rakennussuunnittelussa, oli kohteena sitten uudis- tai saneerauskohde.

 

Palokatko tarkoittaa käytännössä esimerkiksi rakenteiden sisällä olevien vesi- ja lämmitysputkistojen oikeaoppista tiivistystä ja saumausta. Tällä varmistetaan, että tuli ja erilaiset savukaasut eivät pääse leviämään putkistoja pitkin palon sattuessa.

 

Vakuutusyhtiöt vaativat usein asianmukaisten palokatkojen olemassaoloa vakuutusten myöntämiseksi. Palokatkot lisäävät merkittävästi rakennuksessa asuvien tai työskentelevien ihmisten turvallisuutta. 

Ammattitaidolla toteutetut palvelumme

Tarjoamme palvelua ammattitaidolla aina palokatkosuunnitelman teosta loppuraporttiin saakka. Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

1

  • palokatkojen asennukset

  • palosuojaukset

  • palokatkosuunnitelmat

  • palokatkojen tarkastukset

  • palokatkojen sähköinen dokumentointi

  • laadunvarmistussuunnitelmat

  • kiinteistöjen palokatkokartoitukset.

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Palvelemme sinua mielellämme.

Yhteystietoihin

Käytämme vain CE-merkittyjä palokatkotuotteita

Palokatkot toteutetaan aina ETA-hyväksytyillä ja CE-merkityillä palokatkotuotteilla laadusta ja turvallisuudesta koskaan tinkimättä. Käytämme palokatkojen dokumentoinnissa Hiltin Documentation Manager -ohjelmistoa, jonka avulla voimme dokumentoida ja raportoida asiakkaalle asennetut palokatkot. Lisätietoja tuotteista löydät täältä.

Meiltä saat myös elementtisaumausta ja rakennuspalveluja

Monipuolisesti palvelevan yrityksemme tarjontaan kuuluu myös elementtisaumaus ja laadukkaat rakennuspalvelut. Työmme kohteita ovat niin kerrostalot kuin liiketilatkin. Meiltä voit tilata myös lakisääteisen väestönsuojan tarkastuksen.

 

Olemme tarkan työn tekijöitä kaikessa, mitä teemme. Työskentelemme nopeasti ja kustannustehokkaasti, mutta korkealaatuisesta työnjäljestä emme koskaan tingi.