Palkokatkotarkastukset Helsingissä, Tampereella sekä muualla Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella

Ota yhteyttä

Yrityksemme JMPRO Palokatko ja Saumaus Oy toteuttaa myös palokatkotarkastukset. Palvelualueeseemme kuuluu Helsinki ja Tampere, muu Uusimaa ja Pirkanmaa sekä Hämeenlinna ja Jyväskylä. Tarvittaessa palvelemme myös muualla Suomessa.

 

Lue tältä sivulta lisää palokatkotarkastuksista ja ota meihin yhteyttä!

Teetä palokatkotarkastus kokeneella ammattilaisella

Palokatkotarkastukset kannattaa teettää kokeneella ammattilaisella, jolla on myös vahva tietotaito palokatkojen asennustöistä. Tarkastuksessa kiinnitämme huomiota käytettyihin materiaaleihin sekä asennustoimenpiteisiin.

 

Palokatkotarkastukset on syytä hoitaa aina 10 vuoden välein. Näin pystymme varmistamaan rakennuksen paloturvallisuuden ja tekemään tarvittavat huolto- ja korjaustyöt ennen kuin on liian myöhäistä.

Palokatkoasennukset

Palokatkotarkastukset uusiin ja vanhoihin kohteisiin

Palokatkotarkastuksessa saat varmistuksen siitä, että palokatkoasennukset on tehty suunnitelmien ja vaatimusten mukaisesti. Tämä on tärkeää tietoa rakennushankkeen pääurakoitsijalle. Meiltä saat myös vanhojen rakennusten palokatkotarkastukset, jotka toteutamme laajaa työkokemustamme käyttäen. Mikäli havaitsemme puutteita, teemme asianmukaisen suunnitelman niiden korjaamiseksi.

Tilaa palokatkotarkastus