Laadukkaita palokatkotuotteita – palvelemme Helsingissä ja Tampereella sekä muualla Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella

Ota yhteyttä

JMPRO Palokatko ja Saumaus Oy tarjoaa paloturvallisuutta edistäviä palveluja, kuten palokatkojen suunnittelua ja toteutusta. Käytössämme on korkealaatuiset, standardisoidut materiaalit, jotka takaavat ensiluokkaisen työnjäljen.

 

Tällä sivulla voit lukea lisää käyttämistämme palokatkotuotteista ja materiaaleista. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarjoamistamme palveluista!

Osaamisemme on aina ajan tasalla

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme ajanmukaista ja mitä parhainta palvelua. Tästä syystä pidämme huolen siitä, että käytössämme on tasokkaat tuotteet ja materiaalit, joita käytämme oikeaoppisesti. Perehdymme aktiivisesti tuotekehitykseen sekä uusiin tuotteisiin. Mikäli jokin tuote tai materiaali ei täytä laatukriteerejämme, emme ota sitä käyttöön.

ETA-hyväksytyt ja CE-merkityt tuotteet

Palokatkojen asennustöissä meillä on käytössä ETA-hyväksytyt ja CE-merkityt tuotteet. Ne täyttävät kaikki vaadittavat viranomaismääräykset ja EU-standardit. Kohteen ominaispiirteet huomioiden valitsemme huolella siihen sopivat tuotteet. Esimerkiksi uudiskohteiden palokatkoasennuksissa käytämme erilaisia tuotteita kuin saneerauskohteissa.

 

Mikäli haluat lisätietoja tuotteista ja materiaaleista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Yhteystiedot

Työskentelemme pitkää työkokemustamme ja ammattitaitoamme käyttäen

Meillä on pitkä ja laaja kokemus paloturvallisuuteen liittyvien työtehtävien onnistuneesta toteutuksesta. Kun on kyse rakennusten paloturvallisuudesta, kaikki siihen liittyvät työt tulee tehdä äärimmäisellä tarkkuudella ja huolellisuudella. Koulutuksen tuoma ammattitaito antaa meille valmiuden työskennellä sekä uudis- että saneerauskohteissa. Tiedämme aina, mitä tuotteita, mitä materiaaleja ja minkälaisia työmenetelmiä käyttää missäkin kohteessa. Näin urakat edistyvät meillä aina joutuisasti, eikä aikatauluissa tule viivästyksiä. 

 

Teknisen osaamisemme lisäksi haluamme panostaa asiakasystävälliseen palveluun. Tyytyväiset asiakkaamme kertovat mitä parhaiten onnistuneesta työskentelystämme.

Referenssit

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemistasi palveluista! Yrityksemme tekee myös elementtisaumasta ja väestönsuojien tarkastuksia sekä tarjoaa rakennuspalveluja. Räätälöimme palvelumme joustavasti, toiveitasi ja tarpeitasi kuunnellen.

 

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Kaikki yhteystietomme löydät täältä.