Väestönsuojien tarkastukset Helsingissä, Tampereella ja muualla Uudenmaan ja Pirkanmaan seudulla

Ota yhteyttä

JMPRO Palokatko ja Saumaus Oy tekee väestönsuojien tarkastuksia Helsingissä ja Tampereella sekä koko Uudenmaan ja Pirkanmaan seuduilla, Hämeenlinnaa ja Jyväskylää unohtamatta. Sopimuksen mukaan palvelemme myös muualla Suomessa.

 

Tällä sivulla voit lukea lisää väestönsuojan tarkastuksesta. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tai tilaa meiltä tarkastus sinulle sopivana ajankohtana! Palvelumme on aina joustavaa ja asiakaslähtöistä.

Väestönsuojan tarkastus on lakisääteinen

Jos kerrostalossasi on väestönsuoja joka pitäisi tarkastaa, käänny puoleemme. Teemme lakisääteiset väestönsuojien tarkastukset huolellisesti. Väestönsuojan tulee olla aina niin hyvässä kunnossa, että se voidaan ottaa käyttöön 72 tunnin varoajalla.

 

Väestönsuojan tarkastus tulee tehdä 10 vuoden välein. Tarkastuksessa sovellamme lainsäädäntöä, joka oli voimassa suojan rakennusvuonna. Laadimme tarkastuksesta luonnollisesti tarkastuspöytäkirjan.

Tilaa meiltä tarkastus

Tarjoamme myös rakennusten paloturvallisuuteen liittyviä palveluja

Yrityksemme JMPRO Palokatko ja Saumaus Oy tarjoaa rakennusten paloturvallisuuteen liittyviä palveluja. Suunnittelemme ja toteutamme asianmukaiset palokatkot sekä uusiin että vanhoihin rakennuksiin. Meiltä saat myös palokatkoasennukset ja palokatkotarkastukset.

 

Työskentelemme rautaista ammattitaitoamme sekä yli 15 vuoden työkokemustamme käyttäen. Meille kelpaa vain erinomainen työnjälki, joten teemme kaikki työtehtävämme huolellisesti ja tarkasti kohteen erityspiirteet huomioiden.

 

Käytössämme on ETA-hyväksytyt ja CE-merkityt tuotteet. Ne täyttävät kaikki vaadittavat viranomaismääräykset ja EU-standardit. Korkealaatuiset tuotteet ovat kestävien rakenteiden perusta.

Laadukkaat rakennuspalvelut Tampereen ja Hämeenlinnan seudulla

Meiltä voit tiedustella myös rakennuspalveluista, joita toteutamme Tampereen ja Hämeenlinnan seudulla. Teemme muun muassa alakatot ja väliseinät sekä toteutamme uudisrakentamisen palveluja. Työskentelemme aina kustannustehokkaasti urakan alusta loppuun asti. Toimimme myös aliurakoitsijana yrityksille sopimuksen mukaan.

 

Toteutamme mielellämme myös haasteellisia toimeksiantoja laajaa rakennusalan kokemustamme käyttäen. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, minkälaisia palveluja sinä tarvitset! Toteutamme kaikki urakat suunnitelmallisesti ja täsmällisesti. Tutustumme työmme kohteisiin ajan kanssa, jotta osaamme valita kohteeseen parhaiten sopivat työvälineet ja -menetelmät.

Rakennuspalvelut